Som fysioterapeut og kandidat i fysioterapi er jeg yderst kvalificeret til at hjælpe dig, hvis du har skader eller andre specielle behov, der skal tages hensyn til i forbindelse med din træning. Faktisk er mange af mine klienter netop folk, der kontakter mig for hjælp til at genoptræne optimalt, samtidig med at deres resterende træning planlægges på den bedst mulige måde.

Hvad enten der er tale om en akut muskelskade, kronisk sygdom, overbelastningsskader eller andet, så kan du være sikker på at jeg er solidt rustet til lægge den bedst mulige plan for lige netop dig.

Noget, jeg vægter meget højt i mine forløb, er, at du ikke blot skal modtage en behandling, men selv skal lære hvordan du tager dig bedst muligt af dit problem. På denne måde opnår du nemlig den største mulige kontrol med din fremgang og du lærer, hvad du kan gøre, for at undgå at blive skadet igen. Dette er optimalt for at sikre langvarig succes med genoptræning.

Det giver dig ovenikøbet større mulighed for selv at planlægge din tid og tilpasse din genoptræning til hvornår det passer dig bedst!