Er du træt af at rende ind i problemer med træningen eller er du usikker på hvordan du starter bedst muligt? Måske vil du bare være sikker på, at du får absolut mest muligt ud af din tid i centret?

Så er personlig træning lige noget for dig!

 

Personlig træning Odense

Ditte løfter 80 kg i dødløft med trækgreb i forbindelse med en personlig træning.

 

Du har både mulighed for at modtage personlig træning som sessioner i OBBC eller som forløb med online personlig træning i forskellige versioner, kombineret med samtaler og 1 on 1-sessioner i  OBBC.

Det rigtige valg afhænger af dit behov og hvad du gerne vil opnå med den personlige træning. Nogle har brug for at få en god opstart på deres træning, lære god teknik og finde motivation ved at se resultater med træningen. Nogle har måske brug for særlige hensyn i forbindelse med skader, der skal genoptrænes eller skånes. Andre har måske kun brug for at være sikre på, at deres træningsprogram er optimeret til deres træningsmål og sikrer dem gode resultater.

Den online træning kan selvfølgelig altid kombineres med ekstra sessioner af personlig træning efter behov og alle ydelser inkluderer naturligvis løbende kommunikation og feedback omkring forløbet.

Er du nysgerrig på hvorvidt personlig træning er noget for dig, eller er du bare i tvivl om hvilken løsning, der passer bedst til dig, så er du altid velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende samtale. Du kan finde mine oplysninger under Kontakt.